nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Openingstijden winkel

     
Maandag  8:30 17:00
Dinsdag 8:30 17:00
Woensdag 8:30 17:00
Donderdag 8:30 17:00
Vrijdag 8:30 17:00
Zaterdag Gesloten  
Zondag Gesloten  

Alle officiele feestdagen is Restauratiewereld gesloten. 

Bezorgen of afhalen

Status van jouw bestelling.
 
We houden je graag op de hoogte. 
De eerste stap is dat je een bevestiging van jouw bestelling ontvangt. 
Na de bestelling gaan wij aan de slag om deze binnen 24 uur op werkdagen verzendklaar te maken. Voor 11:00 uur besteld is meestal dezelfde dag verzonden. Op het moment dat jouw pakket met onze vervoerder mee gaat laten wij dit via de mail weten. 
Soms lukt dit niet, in dat geval nemen wij altijd contact op. Zo weet je dus altijd wat de status is van jouw bestelling.

Afhalen mag ook. Als het kan laat ons weten wat je nodig hebt, dan kunnen wij het alvast klaarzetten. Kom rustig rondkijken in onze winkel. 

Verzendkosten

Voor bestellingen tot €250,- excl. BTW berekenen wij voor verzending binnen Nederland een bedrag van €7.50 excl. BTW en Belgie € 14,50 excl. BTW bij pakketten tot 30 kg. Bij bestellingen boven €250,- excl. BTW en pakketten tot 30 Kg is de levering franco.
Voor pakketten boven de 30 kg berekenen we een toeslag afhankelijk van de orderwaarde en het gewicht. Dit communiceren we van te voren. 

Bestelling wijzigen of annuleren

Dat zul je net zien. Heb je net je bestelling afgerond, ben je iets vergeten. Of bedenk je dat je het product toch niet nodig hebt. Geen probleem! Neem direct contact met ons op. Zolang de bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft, kunnen we deze direct voor je wijzigen of annuleren.

Chemicaliën en particulieren

Restauratiewereld levert vooral aan restauratoren, musea en kunstenaars. Hiervoor hebben wij een ruim assortiment aan chemicalien. Vanwege wet- en regelgeving mogen niet alle chemicalien aan particulieren geleverd worden. Dit geven wij zoveel als mogelijk aan bij die producten waar het om gaat. Deze producten worden gekenmerkt door NVP (Niet voor particulieren). Het gaat hier hoofdzakelijk om chemicalien die op de drugs-precursoren en/of precursoren explosieven staan.

Voor bedrijven is het van belang om de volledige bedrijfsgevens op te geven inclusief KvK en BTW-nummer. Tevens moet er een zogenaamde Eindgebruikersverklaring ingevuld worden. Anders is het niet mogelijk om deze producten te leveren.

In geval van twijfel over de gegevens en de opgegeven toepassing in de Eindgebruikersverklaring behoudt Restauratiewereld zich het recht voor niet te leveren. 

Voor een beperkt aantal producten kan ook aan particulieren gevraagd worden om een Eindgebruikersverklaring in te vullen. Dit vanwege wet- en regelgeving.