nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Download algemene voorwaarden

Restauratiewereld (Interlabshop)
Lage Brink 23
7317 BD Apeldoorn
Tel. 0031 (0)55 5215016
email: contact@restauratiewereld.be


Restauratiewereld  is een handelsnaam van Interlabshop te Apeldoorn.
 

KvK 60586222
BTW nr. NL167946328B01

IBAN: NL 60 ABNA 0545747961
BIC: ABNANL2A

Toepasselijkheid:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle door ons aangegane overeenkomsten.


Overeenkomst:
Een overeenkomst komt tot stand door het schriftelijk of per e-mail bevestigen van de bestelling door Restauratiewereld. De klant accepteert de voorwaarden door de bestelling te plaatsen.


Communicatie:
Restauratiewereld erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van deze voorwaarden erkent de klant dit eveneens.


Bewijs:
De administratie van Restauratiewereld geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door de klant aan Restauratiewereld verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van de door Restauratiewereld verrichte leveringen.


Webshop:
Alle aanbiedingen gedaan door Restauratiewereld zijn bindend tenzij duidelijk een menselijke vergissing in het spel is. Restauratiewereld behoudt zich te allen tijde het recht voor om aanbiedingen te veranderen of in te trekken. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid.


Prijzen:
Alle prijzen en tarieven op de website zijn uitgedrukt in euro en exclusief BTW. 


Verzendkosten
Bij bestellingen boven €250,- hoeft u geen verzendkosten te betalen bij verzending binnen Nederland & België, bij bestellingen onder dit bedrag geldt een een bijdrage van € 14,50 voor Belgie en € 7,50 voor Nederland. De verzending vindt plaats met Packs of TNTpost. Bij verzending naar een ander land dan Nederland of België, neemt Restauratiewereld contact met u op over de verzendkosten. Bij artikelen met afwijkende maten of massa neemt Restauratieshop altijd contact met u op over de transportkosten. Deze worden na akkoord altijd doorberekend. 


Betalingen:
Alle aankopen via deze website moeten op 1 van de volgende wijzen betaald worden:

-in uw eigen vertrouwde bankomgeving via iDeal of MisterCash.
-direct met creditcard via Paypal.
-vooraf overmaken, met vermelding van uw ordernummer, ten name van:
 Restauratiewereld, Apeldoorn
IBAN: NL 60 ABNA 0545747961
BIC: ABNANL2A
-op rekening te voldoen binnen 14 dagen onder vermelding debiteuren- en factuur nummer.

Leverings termijnen:
We verzenden in de regel dezelfde dag als uw bestelling voor 11:00 uur bij ons binnenkomt. De bestellingen vlak voor of in het weekend worden op maandag verzonden. Mocht er onverhoopt iets tussen komen dan nemen we contact met u op.


Retouren
We gaan voor 100% tevreden klanten. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn of anderszins spijt hebben van uw aankoop, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing.


Incasso kosten: 
Indien de klant in gebreke blijft, behoudt Restauratiewereld het recht voor alle incassokosten aan de klant in rekening te brengen. Restauratiewereld heeft onverminderd haar overige toekomende rechten, het recht over het gehele verschuldigde bedrag rente aan u in rekening te brengen, volgens de op dat moment geldende wettelijke rente, vermeerderd met een opslag van 3% op jaarbasis. Deze rente zal worden berekend vanaf de vervaldag van de betrokken factuur tot en met de dag van de totale voldoening. Bovendien komen alle te maken buitenrechtelijke en gerechtelijke incassokosten voor uw rekening. De hoogte van de aan Restauratiewereld verschuldigde buitenrechtelijke incassokosten wordt bepaald op 18% van de hoofdsom, met een minimum van 49.50 Euro.


Eigendom:
Alle aan de klant geleverde zaken blijven eigendom van Restauratiewereld totdat alle bedragen die de klant verschuldigd is voor de krachtens de overeenkomst geleverde zaken volledig aan Restauratiewereld zijn voldaan.


Toepasselijk recht:
Op de door ons gedane offertes en op alle door ons aangegane overeenkomsten is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.